Livrare si returProdusele noastre sunt livrate la adresa indicată de dumneavoastră, oriunde în lume.
-livrarea se va face la adresa indicată de către client.
-livrarea se realizează prin firma de transport CARGUS, pentru comenzile plasate din țară, sau prin poșta Română, pentru comenzile plasate din afara țării.
-produsele se vor livra în ambalajul original lurestudio.ro . Daca observati nereguli în privința aspectului coletului primit la livrare, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa contact@lurestudio.ro.

Tarife de livrare
Costul de livrare în Romania, a comenzilor plasate pe site-ul www.lurestudio.ro, prin firma de transport CARGUS, este de 15 de lei. Pentru livrare în spațiul comunitar și extracomunitar, costul estimativ este de 90 de lei (apoximativ 20 euro).

Termenul de livrare
Termenul de livrare este de 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe www.lurestudio.ro.

Condiții de returnare
Conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele realizate prin comandă personalizată nu se pot returna. De asemenea, produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se consideră comerț la distanță și, prin urmare, nu pot fi returnate.

Termenii de returnare
-solicitarea de returnare se face prin e-mail (contact@lurestudio.ro) sau telefonic (0727.413.924) în primele 14 zile de la primirea comenzii.
-produsele pot fi returnate doar dacă nu prezintă deteriorări cauzate de utilizare, dacă sunt însoțite de ambalajul original, precum și de documentele primite în cutie.
-accesoriile vor fi returnate în ambalajul original, fără defecte. Nu vor fi acceptate la retur accesorii cu urme de uzură.
-costul pentru returnarea produselor este suportat de către dumneavoastră. Odată primit coletul cu produsele returnate, www.lurestudio.ro se obligă să returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor în maximum 7 zile lucrătoare de la data primirii returului.

Folosim Cookie-uri pentru a va oferi o experienta placuta de navigare. Avem nevoie de acordul dumneavoastra pentru a continua.  Vezi detalii