Livrare si returProdusele noastre sunt livrate la adresa indicată de dumneavoastră, oriunde în lume.
-livrarea se va face la adresa indicată de către client.
-livrarea se realizează prin firma de transport Fan Courier, pentru comenzile plasate din țară, sau prin poșta Română, pentru comenzile plasate din afara țării.
-produsele se vor livra în ambalajul original lurestudio.ro . Daca observati nereguli în privința aspectului coletului primit la livrare, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa contact@lurestudio.ro.

Tarife de livrare
Costul de livrare în Romania, a comenzilor plasate pe site-ul www.lurestudio.ro, prin firma de transport Fan Courier, este de 19 de lei. Pentru livrare în spațiul comunitar și extracomunitar, costul estimativ este de 90 de lei (apoximativ 20 euro).

Termenul de livrare
Termenul de livrare depinde de furnizor, dar nu depaseste 10 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe www.lurestudio.ro.

Condiții de returnare
Conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.  In cazul in care doresti sa returnezi / schimbi un produs, trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 3 zile de la receptia produsului, pe email la adresa contact@lurestudio.ro  

Produsele realizate prin comandă personalizată nu se pot returna. De asemenea, produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se consideră comerț la distanță și, prin urmare, nu pot fi returnate.


Marime nepotrivita
In cazul in care este prima ta comanda pe www.lurestudio.ro si in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Termenii de returnare

- In cazul in care doresti sa returnezi / schimbi un produs, trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 3 zile de la receptia produsului, pe email la adresa contact@lurestudio.ro 
-returul trebuie facut în primele 14 zile de la primirea comenzii.
-produsele pot fi returnate doar dacă nu prezintă deteriorări cauzate de utilizare, dacă sunt însoțite de ambalajul original, precum și de documentele primite în cutie.
-accesoriile vor fi returnate în ambalajul original, fără defecte. Nu vor fi acceptate la retur accesorii cu urme de uzură.
-costul pentru returnarea produselor este suportat de către dumneavoastră. Odată primit coletul cu produsele returnate, www.lurestudio.ro se obligă să returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor în maximum 14 zile lucrătoare de la data primirii returului.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal. Nu acceptam retururi la showroom. 

NOTA: In cazul returului, la coletele trimise cu transport gratuit, transportul va fi oprit din suma datorata catre client- 20.23 lei-plata ramburs in Bucuresti, 26.18 lei-plata ramburs in provincie. La plata cu cardul sau cu transfer bancar nu se opreste transportul in cazul returului. In cazul schimbului de masura sau cu un alt produs, turul si returul vor fi suportate de client.

Folosim Cookie-uri pentru a va oferi o experienta placuta de navigare. Avem nevoie de acordul dumneavoastra pentru a continua.  Vezi detalii