Rochie-cămașă A DELICATE AFFAIR

PRODUCT ID: 16

450.00LEI

Rochie cămașă din vâscoză galbenă. Are mânecă lungă, iar închiderea se face prin fentă ascunsă. Este prevăzută cu buzunare laterale și cordon din același material în talie. Este o piesă statement, care sfidează sezoanele prin simplitatea liniei, dar memorabilă, prin culoare și materialul prețios. Accesorizeaz-o discret cu sandale simple, înalte, și bijuterii fine. Material: 60% vâscoză, 40% poliester.


Stoc epuizat
Produsul a fost adaugat in cos

Rochie camasa delicate affair din vâscoză galbenă. Are mânecă lungă, iar închiderea se face prin fentă ascunsă. Este prevăzută cu buzunare laterale și cordon din același material în talie. Este o piesă statement, care sfidează sezoanele prin simplitatea liniei, dar memorabilă, prin culoare și materialul prețios. Accesorizeaz-o discret cu sandale simple, înalte, și bijuterii fine. LURE este un brand de creatie vestimentară lansat în 2012. Brand-ul este fidel stilului minimalist si crede în piesele care, prin detalii, finisaje perfecte, materiale premium si printuri spectaculoase, rezistă testului dat de sezoane si trend-uri, si devin atemporale. Material: 60% vâscoză, 40% poliester.

Rochie camasa delicate affair - Un produs LureStudio

  Recenzii

  (0)Adauga

   Adauga recenzie

   Evaluati acest produs

   Rating total

   • 0%Recenzii
   • 0%Recenzii
   • 0%Recenzii
   • 0%Recenzii
   • 0%Recenzii

   Produse similare

   Folosim Cookie-uri pentru a va oferi o experienta placuta de navigare. Avem nevoie de acordul dumneavoastra pentru a continua.  Vezi detalii